10 тайни Страхове, За Които 90% От Мъжете Никога Не Говорят


Възможно ли е дори мъжете да имат тайни страхове? Те изглеждат толкова силни и решителни! „Няма начин!“ е това, което много жени биха казали. Това обаче е просто друг стереотип, наложен от обществото.

Колегите в „Bright Side“ са против стереотипите. Ето защо днес ще ви разкажем за 10 неща, които всъщност притесняват повечето хора.

1. Как изглежда тялото им

От много млада възраст жените се научават да мислят, че тялото им трябва да бъде идеално през цялото време. Те смятат, че трябва да тренират постоянно и да следват диета. Няма такива стереотипи за мъжете, но това не означава, че не се притесняват за физическата им форма или ги сравняват с добре изградените мъже в списания. В противен случай, защо мъжете ще прекарат толкова много време в салона? Най-лошият им страх е някой да спомене биреното им коремче.

2. Пари

Парите са една от най-популярните причини, поради които мъжете се притесняват. Те са възпитани като бъдещи издръжници на семейството. Един мъж може дори да няма приятелка, но те все пак се тревожат за финансовото си положение, защото мислят, че най-необходимото нещо за връзката са парите. Въпреки това грижата и вниманието са много по-важни за жените. Ако грешим и това, което наистина има значение за едно момиче са парите, тогава тя не си заслужава времето.

3. Височина

Как може човек да не се притеснява, ако една от основните характеристики на „идеалния мъж“ е височината? Ако жените полагат по-малко грижи, тогава момчетата, които не са толкова високи, ще имат по-големи шансове. Размерът няма значение, ако не е за размера на сърцето му.

4. Другите мъже могат да бъдат заплаха

Ревността на мъжете обикновено не е толкова очевидна, колкото женската, но болката им е също толкова голяма. Вашият партньор може да не показва никакви признаци на притеснение, когато му разказвате за колегата с прекрасно чувство за хумор. Но трябва да знаете това: много се притеснява и той се сравнява с потенциален конкурент. За да изтриете страха му, трябва да говорите с него честно и да обясните, че няма абсолютно никаква заплаха.

5. Малък опит в отношенията

Образът на един мачо е най-лошият кошмар на всеки мъж, защото ги кара да се опитват да изглеждат като опитни любовници и да лъжат за броя на бившите си приятелки. Всъщност те също се страхуват да направят нещо нередно, колкото и жените. Подкрепа и честност във всички неща за вашата връзка ще ви помогне да се чувствате по-уверени.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)