Един Невероятно Лесен Начин Да Спечелите Доверие На Другите


Когато разговаряме с някого, искаме да повярват на нашите думи. За съжаление не всичко, което казваме, се възприема по правилния начин.

За да избегнете такива ситуации, ще споделим с вас едно изследване. То разкрива основната тайна за спечелване на доверие, когато общувате с други хора.

Може да изглежда малко банално, но тайната е в очите ни. Когато общуваме с другите, ние не контролираме онова, което се случва с очите ни и как реагират те. Но те наистина са важни за човека да реши дали той или тя ще ни се довери.

За да бъдем точни, решаващата роля се пада на зениците, по-специално на техния размер. Колкото по-широки са те, толкова по-лесно е да се доверите на оратора. Преди това изследване всички смятаха, че контракцията и дилатацията на зениците са неконтролирани. Въпреки това, ние можем сами да променим ширината им. Достатъчно е просто да си представите, че сте в тъмна стая.

Като направите това просто действие, вие автоматично се превръщате в добър слушател и партньор в бизнес сделки на всяко ниво. Ако вашите зеници са разширени, другото лице подсъзнателно започва да ви се доверява.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)