Разтърсваща История! Жена Споделя, Какво Са Причинили Енергийните Напитки На Съпруга И


За някои от нас енергийните напитки са единственият начин да останем свежи през деня. Повечето хора, обаче, рядко обмислят как всички тези кофеини и захари наистина засягат тялото им. През април един тийнейджър в Южна Каролина умря изведнъж от предозиране с кофеин, утежнено от енергийни напитки. Сега един нов баща на име Остин има късмет, че е успял да се справи с живота си, след като ги е използвал от месеци, за да се справи с ентусиазирания работен график и е бил физически променен завинаги.

Съпругата му Брайън, която беше само на няколко седмици от раждането на първото им дете по онова време, наскоро се отправи към Facebook, за да сподели историята за това, че нейният свят почти се е разпаднал.

Нова майка смело излезе да разкаже историята за това как енергийните напитки почти застрашиха живота на съпруга и и промениха нейния завинаги

„Здравейте, името ми е Бриана и това е моята история …

Любовта не е малко нещо. Това не са телефонните обаждания, датите или дори спомените. Любовта е да знаеш, че ще жертваш неща, които дори не знаеш, че можеш да жертваш. Любовта е безкористна.

Чувствали ли сте някога животът ви да се разклаща? Били ли сте някога ударени с толкова емоционална тревога до точката, в която всичко около вас става размито и разтърсено? Дробовете ви се стягат и за кратка секунда не можете да направите нищо. Не можете да се движите, да не можете да мислите, да не можете дори да реагирате. Аз да. Почувствах нещо, което никога не съм мислила, че ще преживея … всичкит девет месеца, бременна с първото ми дете.

Бременността трябва да бъде едно от най-невероятните пътешествия, на които някога ще се качите. Създаването нов живот. Вие изпитвате безусловна любов към някого, когото дори не сте срещнали.

Остин и аз бяхме толкова развълнувани да се срещнем с нашето малко момче.

Остин имаше навика да се справи с трескава работна програма, без да си въобразява, че ще го приберат в болницата

„Никога не съм си представяла, когато сънувах онази нощ, че целият ми свят ще бъде разбит в рамките на часове.

Все още си спомням, че майка ми в съда ме събуди тази сутрин. – Остин имаше злополука – каза тя.

Всичко, което знаех, беше, че съпругът ми е в болницата. Най-лошата част? Не знаех защо.

След двучасово шофиране в болницата научих, че съпругът ми, бащата на детето ми, човекът, в когото съм толкова дълбоко влюбена, имаше мозъчен кръвоизлив. Защо? Лекарите заключиха, че това ужасно събитие се дължи на неотдавнашната му прекомерна консумация на енергийни напитки (навик, който бе сътворил, когато започна да работи по-дълги часове и пътуване до работното място).

Хирургията вече беше в движение … и след тежко чакащо чакане, ние трябваше да го видим. Но докато всички се фокусираха върху почти непознатото лице, свързано с всички видове машини и тръби, всичко, което можех да видя, беше родителите му.  Видях баща му да се плаче, докато държеше жена си.

Те не знаеха дали животът, който са създали заедно, ще се събуди.

Един трагичен мозъчен кръвоизлив и множество хирургични операции по-късно, Остин остана с непоправима дупка в предната част на черепа си и жена, която е на ръба на раждането на първото си дете

„На следващия ден бяха завършили две операции на мозъка. След това имаше удари, гърчове, подуване и още неща, за които не бяхме подготвени.

Имаше миг, седнала край болничното легло, само молейки се, че ще се оправи и, че никога няма да се откажа от него. Няма значение колко разхвърлян ще стане животът ни. Аз щях да бъда до него през всичко това.

След две седмици в болница, чудейки се дали ще оцелее или ще бъде отнет от нас, се върнахме у дома.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)