„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Четвъртата бременност на тази жена се превърна в кошмар. Какво се случи?


Advertisement:

Клои и Роан Дънстан са едно обикновено семейство от Австралия, което има трима сина на една, две и три годинки. Но родителите мечтаят за момиченце, затова те решават да опит още веднъж, този път за последно.

Клои забременява и двамата с мъжа й са много щастливи, но скоро разбират, че тази бременност не протича като останалите три. Коремът на жената расте прекалено бързо и скоро става ясно, че тя е бременна с тризнаци – две момчета и едно момиче! Семейството е изключително щастливо от новината, но скоро радостта им е помрачена и бременността се превръща в истински кошмар.

mum1

За съжаление, на един от прегледите става ясно, че момиченцето не получава достатъчно кислород и шансовете то да оживее не са особено големи. Вариантите са два – да бъде предизвикано раждане, което ще застраши и трите бебета, или да се направи аборт на момиченцето и бременността да продължи.


Advertisement:

Вестта е страшна за родителите, но решават да изчакат и да не предприемат нищо. Лекарите ежедневно наблюдават майката и бебетата се ражда месец по-рано. Те прекарват няколко седмици в интензивно отделение, но сега са живи и здрави, а историята е изключително трогателна и вдъхновяваща!

mum2

mum3


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тези ужасяващи снимки показват какво причиняваме всеки ден на природата!

Ние хората рядко се замисляме за всички злини, които причиняваме на природата. Ежедневните ни дейности, без които животът ни се...

Close