Четвъртата бременност на тази жена се превърна в кошмар. Какво се случи?


Клои и Роан Дънстан са едно обикновено семейство от Австралия, което има трима сина на една, две и три годинки. Но родителите мечтаят за момиченце, затова те решават да опит още веднъж, този път за последно.

Клои забременява и двамата с мъжа й са много щастливи, но скоро разбират, че тази бременност не протича като останалите три. Коремът на жената расте прекалено бързо и скоро става ясно, че тя е бременна с тризнаци – две момчета и едно момиче! Семейството е изключително щастливо от новината, но скоро радостта им е помрачена и бременността се превръща в истински кошмар.

mum1

За съжаление, на един от прегледите става ясно, че момиченцето не получава достатъчно кислород и шансовете то да оживее не са особено големи. Вариантите са два – да бъде предизвикано раждане, което ще застраши и трите бебета, или да се направи аборт на момиченцето и бременността да продължи.

Вестта е страшна за родителите, но решават да изчакат и да не предприемат нищо. Лекарите ежедневно наблюдават майката и бебетата се ражда месец по-рано. Те прекарват няколко седмици в интензивно отделение, но сега са живи и здрави, а историята е изключително трогателна и вдъхновяваща!

mum2

mum3

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)