„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тази жена си купи най-обикновени контейнери и ги превърна в уникален дом!


Advertisement:

containers1

Със сигурност сте виждали жилища, построени от нетрадиционни материали и използвайки неконвенционални методи. Но вероятно никога не сте предполагали, че едни най-обикновени метални контейнери могат да се превърнат в уникално жилище.

Но една смела жела от Квебек, Канада, се впуска в това интересно приключение и купува четири огромни метални контейнера. Тя иска да ги превърне в своя дом-мечта.

Жената е наясно, че задачата не е никак лесна, но удоволствието и удовлетворението, че е постигнала желанието си, наистина си струват.


Advertisement:

Така тя прави жилище, което разполага с кухня, баня, спалня и детска стая. Всички помещения са изцяло оборудвани и напълно функционални! Създаването на това жилище е излязло сравнително евтино на смелата дама и сега тя разполага с уникален дом, който не може да се види никъде другаде по света!
Вижте невероятните снимки и се уверете сами!

containers2
containers3
containers4
containers5
containers7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Дъщеричката на тази жена е болна и тя не може да води детето на пазар, но от магазина правят нещо трогателно, за да помогнат на майката!

За повечето от нас пазаруването е досадна задача, от която ни се иска да се отървем. Ситуацията става още по-тежка,...

Close