Запознайте се с г-н Уатанаби, който изпи няколко питиета и реши да профук 127 милиона!


Игралните зали често намират начин да задържат един играч по масите и да го отпуснат, за да прави по-големи залози, да мисли по-малко и други подобни.

Според предвижданията, които прави той, и какви резултати постига, организаторът може да реши да го почерпи с няколко напитки. Ето за това е по-добре да търсите късмета си в онлайн казино.

Да разгледаме историята на Терънс Уатанаби. Той е бизнесмен от Небраска. Твърди, че гореспоменатата тактика е използвана срещу него и е довела до абсолютен погром.

Разказва, че през 2007 година в Сизър Палас енд Рио е проиграл 127 милиона долара в залата на греха. Но това не е всичко! Обвинява служителите, че са го напили и дори са му дали някакви хапчета, за да загуби разсъдък. Разбира се, това е било с цел да не знае къде се намира и какво прави, за да профука всичките си пари.

Бизнесменът дори е решил да започне битка в съда срещу Сизърс, но тогава от сенките излязъл фактът, че той по принцип обича да си пийва. Залата Wynn дори му забранила посещения там заради жадната му природа.

За него и такива като него са измислили поговорката „На крива ракета космосът ѝ е виновен!“

Добър опит, господин Уатанаби 😀

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)