Използвали Я Да Развъждат Кучета И След Това Я Изхвърлили Бременна В Гората


Малката доверчива Тили преживяла много

Кучето се скитало през гората, когато случайно го намерил един турист на име Хикер. Кучето беше толкова уплашено, че човекът трябваше да се справи доста трудно, за да я хване! Тя трепереше и не позволяваше да я докосне.

После туристът се обърнал към помощния център за бездомни животни в Мисури. Разказал на доброволците историята на кучето. Жената, която слушала историята, незабавно реши да я вземе.

Доброволецът трябваше да прекара два часа, за да хване малкото, но силно куче. И дори драскотините не я спряха. Щом Тили беше в ръцете на спасителя си, жената осъзна – това е нейното куче! Решила на всяка цена да лекува кучето и да я остави у дома.

Тогава Тили тежала около 3 килограма, което показва силно изтощение. Тя имала гнили зъби и козината понякога просто падала …

Жената взела Тили в колата си и й дала храна. Разбира се, гладът преодолял страха и кучето лакомо нападнало предложената храна. На сутринта, жената завела Тили на лекар. Лекарят прегледал кучето и разказал шокиращи факти! Оказва се, че животното е на възраст 10-12 години и много пъти е раждало. Най-вероятно кучето е просто използвано за развъждане на кученца! Изхвърлили са в гората, защото се разболяло.

 

Но това не било всичко! Когато ветеринарният лекар започнал да изследва корема на Тили, той усетил  две твърди бучки! Отначало си помислил, че кучето има рак, но за щастие диагнозата не се потвърдила. Старата Тили отново била бременна …

Четири дни след спасяването, кучето ражда две кученца. За съжаление, едното не оцеляло, а второто – Теди – останал жив. Тя се грижела за малкото си и не го оставяла и за минута.

След раждането новата стопанка на Тили се заела с лечението. Извадили изгнилите зъби, Тили се възстановила, козината й започнала да расте. Тили се сприятелила с останалите кучета в къщата.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)