Ето Каква Е Разликата В Годините На Руските Милиардери И Техните Млади Жени


Това, което някога е било в славянските общности, се смятало за лоша социална практика, особено в малките селски общности, сега се смята за добре и изглежда дори нещо като тенденция: руските възрастни мъже, обикновено богатите, успешно се женят или се запознават с по-младите красиви жени , Тези неща не останаха незабелязани сред тълпите в социалните медии, защото сред много от тези двойки възрастните различия почти достигат крайности. Tака че, ето списък на някои руски забележителни двойки и разликата в годините им.

1.Валентин Иванов и Лиза – възрастова разлика 37 години

Двамата се женят, когато Лиса навършва 18 години. След развода им се появиха слухове, че двамата се срещат откакто тя е навършила 14 години.

2.Анатоли Даналицкий и Слава – възрастова разлика 28 години

Слава е родила, когато е била на 18 години. Днес дъщеря ѝ е на същата възраст, но вече живее в отделен апартамент с мъж и следват стъпките на майка си.

3.Александър Лебедев и Елена – възрастовата разлика  37 години

Твърди се, че Елена е петнадесетгодишен наркотрафикант от град Новосибирск. След като я хванаха за продажбата на наркотици, баща й поискал от Александър да и помогне с полицията. Александър харесваше момичето толкова много, а тя се подложи на пробация, която скоро бе отменена. Сега животът и е много по-добър с присъствието на този мъж.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)