„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тази булка е отчаяна, защото фотографът изчезва 30 секунди преди сватбата. Какво се случва?


Advertisement:

wed1

Сватбеният ден би трябвало да е най-щастлив за младоженците и те съвсем нормално искат всичко да мине нормално и безпроблемно.

За съжаление обаче тази двойка няма такъв късмет, защото наетият от тях фотограф изчезва 30 секунди преди сватбата. Така младото семейство остава без нито една професионална снимка от важното събитие.

Историята става популярна в интернет и известната фотографка Хедър Кьолър научава за нея. Тя решава да помогне на семейството и им предлага да им направи безплатна фото сесия, за да имат някакви снимки за спомен.

Очаквано, семейството е трогнато от предложението и Хедър организира фото сесията. Жестът й е изключително мил и трогателен. Фотографката обяснява, че всяко семейство трябва да има снимки от сватбата си, затова с готовност подарила фото сесията на тези млади хора!


Advertisement:

Благодарение на прекрасния й жест, сега те имат ценен спомен от сватбата си, въпреки непрофесионалното отношение на наетия от тях фотограф.

wed2

wed3


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тези млади жени са облечени в цветни дрехи, а би трябвало да носят черно. Защо това учудва повечето хора?

Загубата на бебе е най-тежкото нещо, което може да преживее една жена. Всички тези жени на снимката са преживели такава...

Close