10 Стереотипа В Дизайна, Които Е Време Да Забравите!


Всички сме свикнали да купуваме маси и столове от една и съща колекция. Ако купувате легло, то трябва да е част от спалнята.

Но днес можете да забравите за всички тези стереотипи. Сега ще ви кажем кои правила можете да нарушите.

10. Съвпадение на дивани и фотьойли

Много хора са свикнали да мислят, че мебелите трябва да се купуват само в комплект: диванът и креслата трябва да бъдат еднакви. Вече не трябва да се придържате към това правило. Можете да си купите напълно различни фотьойли и да ги съчетаете с вашия диван.

9. Спални мебели

Не е нужно да купувате спално обзавеждане. Можете да живеете без него и просто да си купите някои хубави маси .

8. Бяла стена

Да, стените ви могат да бъдат бели, без да изглеждат като в болница – стига да не поставяте твърде много бели неща в стаята. Най-важното е правилното планиране на акцента и интериорът ви ще бъде много лек и привлекателен.

7. Мебели покрай стените

Това мнение е много популярно, защото хората мислят, че това им дава повече свободно пространство. Е, да, ако стаята е малка и няма други възможности. Въпреки това, ако е достатъчно голяма, можете лесно да забравите този стереотип.

6. Тривиални плочки в банята

Сега има толкова много начини да украсите банята си, така че най-накрая може да кажете не на тривиални плочки. Можете да опитате плочки, които изглеждат като камък, бетон или дори дърво.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)