12 Шокиращи Доказателства, Че Нашият Живот Е Пълен С Лъжи


Когато гледате реклама, виждате ли повече лъжи?

Ние вярваме в едно просто правило: вярвайте, но проверявайте. След това животът ще ви разкрие тайните си.

12. Бейби морковите са измислени

Малките моркови, които обичаме да хрупаме толкова много, са всъщност обикновени моркови. Така че трябва да признаем, че „бейби морковите“ са просто още един умел пазарен трик.

11. Олимпийският златен медал  всъщност е от сребро.

Олимпийските златни медали са законната замяна на ценната награда. За производството на всеки медал се използват само 6 грама злато, а останалата част от теглото е сребърна.

10. Винаги сме пиели млякото по грешен начин.

Оказва се, че картонена кутия за мляко също има скрити тайни. Сега знаете основния трик, а вкусните галони от мляко, шоколадово мляко и сок вече няма да разливат на масата ви.

9. Кутията „Нъгетс“ е друг маркетингов трик.

Вероятно никога не сте броили колко късчета са изобразени върху кутията. Но ние го направихме и разбрахме, че на кутията има 11 късчета, макар че вътре са само 10.

8. „Subway“ е голям измамник.

И тук има малък трик от вкусния производител на сандвич. Те просто ги правят по-малко с 1 инч и вярват, че никой няма да забележи.

7. Каменните блокове на тротоара не се полагат ръчно.

Нашият мозък все още е останал в миналото, ако вярваме, че настилката от каменни блокове се полага ръчно. Машина, наречена „Тигър Стоун“, поглъща тон каменни блокове и ги изплюва от другата страна в перфектно подредена настилка.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)