Не Ви Е Нужен Фризьор, За Да Имате Обемна Прическа! Следвате Тези 10 Стъпки!


Ако имате тънка коса, може да е доста трудна задача да се опитвате да й придадете обем и да я запазите по начина, по който искате, след като напуснете дома си всяка сутрин. Но добрата новина е, че има много начини да се постигне това.

Ето 10 ефективни стъпки, които ще ви помогнат да постигнете целта си.

10. Играйте с дължината на косата си.

9. Осигурете си многопластова прическа.

8. Добавете някакъв цвят.

7. Мийте косата по правилния начин.

1. Започнете, като изплакнете косата си с гореща вода. Тя ще отвори кутикулите, което е добре за премахване на всякаква мръсотия или стилизиращ продукт. Когато косата ви се изплакне с топла вода, тя освобождава мазнините по скалпа и отваря кутикулите, за да може да се абсорбира маслото.

2. Нанесете шампоан само на корените си. След това разпространете пяната по дължината на косата. Краищата на косата ви са винаги по-сухи и по-крехки, така че не трябва да ги търкате.

3. Нанесете балсам или маска само по дължината на косата си. Овлажняващите шампоани, когато се прилагат върху корените, ги правят по-тежки и изглаждат косата ви.

4. Мийте скалпа си редовно. Това ще подобри кръвообращението и ще се освободи от мъртвите клетки.

5. Опитайте се да не миете косата си всеки ден. Това може да премахне защитния слой от косата ви, което води до по-тънка коса, което от своя страна я лишава от обем. Също така е по-добре да използвате сух шампоан.

6. Повдигнете корените.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)