„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Този 24-годишен мъж се напива и случайно резервира пътуване, което преобръща живота му!


Advertisement:

rio1

Често решенията, взети на пияна глава, се оказват не особено добри, но понякога, макар и рядко, грешките, които допускаме когато сме пияни, имат силата да направят живота ни по-добър.

Една вечер 24-годишният банкер Джейми Атър купонясва в клуб в Гласгоу. Когато се прибира у дома, той резервира онлайн билет до Рио. На другия ден Джейми не си спомня нищо. Той нямал никакво намерение да пътува повече тази година, защото вече бил похарчил всички свои спестявания за екскурзия до Лас Вегас.

Но след като изтрезнява, Джейми разбира, че е платил 797 долара за самолетен билет и е пропуснал срока, в който може да анулира билета.

rio2

В началото Джейми смята да не замине, защото три-седмично пътуване в Рио, при това сам, не му изглежда като най-добрата идея. Но в крайна сметка младият мъж решава да замине.


Advertisement:

И това пътуване променя живота му и му показва, че трябва да бъдем спонтанни и да се доверяваме по-често на инстинктите си! Пътешествието му се оказва незабравимо, Джейми посещава много места и се запознава с много нови хора! Това със сигурност е приключение, което Джейми няма да забрави!

rio3

rio4

rio5


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тя ражда момче и го оставя за осиновяване. 65 години по-късно дъщеря й задава най-страшния въпрос!

През 1945 година Тауана ражда момче, но е принудена да го даде за осиновяване. Момчето е кръстено с името Фред...

Close