7 Признака, които показват, че имаш в приятели досадна личност! Виж


7 признака, които показват досадната личност в Интернет!

Вероятно сте забелязали, че снимките и публикациите, които някои от вашите онлайн приятели качват, могат да бъдат толкова досадни, че искате да ги избягвате в реалния живот. И през по-голямата част от времето, дори не разбирате защо всичко е толкова досадно.

Всъщност това е така, защото има и етикет в социалните медии. Така  ние решихме да обърнем внимание на този проблем.

Хората са най-много се дразнят, когато:

 1. Публикувате нещо, за което само майка ви би се заинтересувала (а може би дори и нея). Знаейки, че това е първото ви посещение в салона за известно време или че детето ви е научило да седи, не е интересно за никого. Тъжно, но истина. Светът няма да свърши, ако никой не знае колко кафета сте изпили днес.
 2. Търсите мистерията. Друг начин да накарате вашите приятели да се дразнят е да създадат впечатление, че се е случило нещо важно или да се публикува нещо неясно без коментар. Например: „Бях само на една крачка от съня си, но вселената каза:“ Не. “ „
 3. Правите нещо лично публично. Вероятно сте виждали в стената на някого нещо като „Джес, това беше наистина страхотно парти вчера!“ Човек, който публикува нещо подобно, може да мисли, че е много интересен и че има много приятели.
 4. Публикувате един куп идентични снимки. Сигурни сме, че такива хора трябва да бъдат законно наказани.
 1. Навирате в очите на останалите нещо конкретно. Говорим за публикации, които трябва да накарат абонатите ви да ревнуват колко добър е твоят живот. Снимки на вашите самолетни билети, самоубийство пред идеалното тяло на душата ви или може би скъп парфюм, който е „случайно“ на снимката.
 2. Криете се, но не ви се получава. Когато се показвате и не го криете, това е повече или по-малко ОК: хората са свикнали с това. Най-лошото е, когато хората се представят и се опитат да направят това да изглежда като че се оплакват или задават невинен въпрос. Например: „О, аз пробвах всички дрехи в този магазин! Толкова съм уморен! Големите гърди и тънката талия са такова наказание. Не съм купил нищо! „Или:“ Момчета, някой знае ли къде мога да си намеря iPhone X ? Цената не е от значение. „Не правете това. Всеки знае точно защо хората публикуват такива неща.
 3. Споделяте твърде много вицове и цитати. По този начин работи интернет: нови и умни мисли се разпространяват много бързо. Ако споделяте една, има шанс половината от вашите приятели вече са я виждали, а другата половина просто ще я пропусне.

И така, какво да публикуваме?

 • Преди да публикувате друга снимка, задайте си следните въпроси: Ако сте имали истински фотоалбум (като вашите родители), бихте ли сложили снимката там? Или ще отпечатате ли снимката и ще я продадете с печалба? Ако отговорът е „не“, не публикувайте такава снимка. Или го публикувайте в „Истории“ – социалните медийни сайтове често имат тази функция. Трябва да споделяте само най-хубавите неща.
 • Ако смятате, че просто не можете да устоите да публикувате стотици снимки на вашето куче, просто регистрирайте отделен акаунт и след това добавете приятели, които обичат кучетата толкова, колкото и вие. Или създайте блог за кучетата. Същото важи и за децата. Вашите Facebook последователи вероятно няма да оценят рецепти за детски ястия, но някои определени хора ще. Така че намерете ги.
 • Вместо просто да публикувате снимка на сграда, напишете какво представлява сградата и с какво е известна. Ако наистина не знаете тези факти, просто кажете нещо емоционално. Това ще ви даде положителна обратна връзка от вашите приятели. Бъдете възможно най-кратки.
 • В идеалния случай добрата публикация трябва да има положителна цел: нещо полезно, красиво или забавно. Просто показването на това, колко сте умен / богат / добре изглеждащ, не е готино.
 • Спомняйки си за това, споделете само най-ярките снимки, личния си опит и всичко, което може да ви интересува не само от вас, но и от други хора.

Има ли други неща, които ви дразнят онлайн? Кажете ни в секцията за коментари!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)