„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Лекарите я нарекоха Малечка-Палечка! Какво се случва с нея 12 години след раждането й?


Advertisement:

PRIMORDIAL DWARF DEFIES DOCTORS

Кенади Бромли от Онтарио, Канада, е родена с много рядко заболяване, от което страдат едва стотина души по света. Макар че е 12 години, момичето е с много нисък ръст и тежи колкото двегодишно дете. Когато се родила, лекарите нарекли момиченцето Малечка-Палечка.

PRIMORDIAL DWARF DEFIES DOCTORS

Заболяването на Кенади води до забавено психическо развитие и много здравословни проблеми, които водят до често боледуване.

Лекарите обяснили на родителите, че Кенади едва ли ще живее повече от няколко дни, но момиченцето се оказало истински борец!

PRIMORDIAL DWARF DEFIES DOCTORS


Advertisement:

Днес момичето ходи на училище, играе и се забавлява точно като всичко дванадесетгодишни. Не се притеснява, че е по-различна от тях и нито Кенади, нито семейството й се предават пред трудностите. Те са готови да посрещнат предизвикателствата, пред които ще ги изправи болестта й.

PRIMORDIAL DWARF DEFIES DOCTORS

Историята на това момиченце и семейството й вдъхновява хиляди хора по света, а силата и решимостта на Кенади ги трогва до сълзи!

PRIMORDIAL DWARF DEFIES DOCTORS


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
12 котки, които ще ви накарат да се смеете със сълзи (СНИМКИ)

Котките са изключително забавни животни, които са известни със своята хитрост и вечни пакости. Те са своеволни, любвеобилни и не...

Close