„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Той ляга на пода, за да подстриже дете с аутизъм! Майката на детето остава без думи от жеста му!


Advertisement:

Денин Дейвиз има син, който е болен от аутизъм. Детето има проблем с подстригването и не е подстригвано от професионален фризьор от 18-месечна възраст. Но майката научава за един специален фризьор, който има уникален подход към деца с подобно заболяване.

autistic-haircut-1

Майката води детето в салона на Джим, макар че има своите резерви дали мъжът ще успее да подстриже детето.
Още от самото начало Джим се опитва да предразположи момчето и да изгради връзка с него. Но в един момент, вместо да стои на стола и да играе на телефона на майка си, детето ляга на пода.

Без никакво колебание, Джим ляга до детето и започва да го подстригва. Майката остава без думи и не може да повярва на очите си.


Advertisement:

autistic-haircut-2

Жестът на Джим я трогва, защото малко хора биха постъпили по този начин. А елементарна задача като подстригването може да се окаже сериозен проблем за дете с аутизъм. Джим обаче не се колебае нито за миг и подстригва детето, докато двамата лежат на пода, а жестът му е изключително важен и вдъхновяващ!

autistic-haircut-3


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Лекарите я нарекоха Малечка-Палечка! Какво се случва с нея 12 години след раждането й?

Кенади Бромли от Онтарио, Канада, е родена с много рядко заболяване, от което страдат едва стотина души по света. Макар...

Close