„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Майка умира скоро след раждането. Непознати жени помагат на семейството и на бебето!


Advertisement:

wptv-breastmilk-baby_1421251451300_12454489_ver1.0_640_480

Лиз Маркез е щастлива майка, която ражда сина си Брикстън. Младата майка е много щастлива и отрупва с грижи новороденото. Но пет месеца по-късно семейството е застигнато от трагедия. Лиз умира в резултат на сърдечни проблеми, след като прекарва няколко дни в кома. Съпругът и близките й са в шок.

Преди това Лиз се е запознала онлайн с много други майки в група във фейсбук, а съпругът й изобщо не знаете за виртуалните приятелки на жена си.

Но когато тези непознати жени разбират за смъртта на майката, те се организират и решават да помогнат. Понеже една от тях, Кристина, знае, че Лиз е кърмила детето си, тя моли останалите майки да дарят кърма и я изпраща на бащата на малкия Брикстън.


Advertisement:

o-MILK-FOR-BRIXTON-facebook

Съпругът и близките на Лиз са трогнати от постъпката на тези напълно непознати жени и ще са им вечно благодарни, че са им протегнали ръка и са им помогнали в толкова труден за семейството момент!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
8 снимки, които показват колко изобретателни са родителите! Ще се спукате от смях!

Всеки родител ще ви каже колко трудно и отговорно е отглеждането на дете. Това със сигурност е така и никой...

Close