Тази майка имаше перфектното семейство. Но един ден взе решение, което промени живота й!


mother1

До 1999 г. 30-годишната начална учителка от Тексас Джой има идеален живот, за който човек може само да мечтае. Младата жена е женена и има три прекрасни деца на 2, 5 и 7 години. Семейството й е страхотно и всички върви идеално.

През същата година семейството отива на почивка в Колорадо. В последния ден от ваканцията Джой и съпругът й обещава на децата да ги заведат до известни горещи извори, преди да тръгнат обратно към къщи.

Щастливите деца бързо се качват в семейната кола, която е оставена с работещ двигател. Автомобилът внезапно тръгва към близкия дълбок каньон, а децата са вътре в него, сами и уплашени.

mother2

Джой изпада в ужас, но е решена да спаси децата си. Тя взима решение, което напълно ще промени нейния живот и животът на цялото й семейство. Това нейно решение доказва колко силна е майчината обич.

Джой се хвърля пред колата. Тялото й попада под гумите на автомобила и той забавя ход, така че съпругът й успява да се качи и да натисне спирачката.

mother3

Майката оцелява, но остава парализирана от кръста надолу. Въпреки трудностите, пред които е изправена жената, тя нито за миг не съжалява за решението си!

Тази майка имаше перфектното семейство. Но един ден взе решение, което промени живота й!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)