Тази майка имаше перфектното семейство. Но един ден взе решение, което промени живота й!


mother1

До 1999 г. 30-годишната начална учителка от Тексас Джой има идеален живот, за който човек може само да мечтае. Младата жена е женена и има три прекрасни деца на 2, 5 и 7 години. Семейството й е страхотно и всички върви идеално.

През същата година семейството отива на почивка в Колорадо. В последния ден от ваканцията Джой и съпругът й обещава на децата да ги заведат до известни горещи извори, преди да тръгнат обратно към къщи.

Щастливите деца бързо се качват в семейната кола, която е оставена с работещ двигател. Автомобилът внезапно тръгва към близкия дълбок каньон, а децата са вътре в него, сами и уплашени.

mother2

Джой изпада в ужас, но е решена да спаси децата си. Тя взима решение, което напълно ще промени нейния живот и животът на цялото й семейство. Това нейно решение доказва колко силна е майчината обич.

Джой се хвърля пред колата. Тялото й попада под гумите на автомобила и той забавя ход, така че съпругът й успява да се качи и да натисне спирачката.

mother3

Майката оцелява, но остава парализирана от кръста надолу. Въпреки трудностите, пред които е изправена жената, тя нито за миг не съжалява за решението си!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)