„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тази майка имаше перфектното семейство. Но един ден взе решение, което промени живота й!


Advertisement:

mother1

До 1999 г. 30-годишната начална учителка от Тексас Джой има идеален живот, за който човек може само да мечтае. Младата жена е женена и има три прекрасни деца на 2, 5 и 7 години. Семейството й е страхотно и всички върви идеално.

През същата година семейството отива на почивка в Колорадо. В последния ден от ваканцията Джой и съпругът й обещава на децата да ги заведат до известни горещи извори, преди да тръгнат обратно към къщи.

Щастливите деца бързо се качват в семейната кола, която е оставена с работещ двигател. Автомобилът внезапно тръгва към близкия дълбок каньон, а децата са вътре в него, сами и уплашени.

mother2


Advertisement:

Джой изпада в ужас, но е решена да спаси децата си. Тя взима решение, което напълно ще промени нейния живот и животът на цялото й семейство. Това нейно решение доказва колко силна е майчината обич.

Джой се хвърля пред колата. Тялото й попада под гумите на автомобила и той забавя ход, така че съпругът й успява да се качи и да натисне спирачката.

mother3

Майката оцелява, но остава парализирана от кръста надолу. Въпреки трудностите, пред които е изправена жената, тя нито за миг не съжалява за решението си!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тези двама полицаи откарват жена в болницата, но след това се връщат в дома й. Защо? Причината ще ви трогне!

Работата на полицаите е да ни защитават и да ни помагат. И тези двама холандски полицаи до доказват с пълна...

Close