12 години тази баба прегръща на летището заминаващите на мисия войници. Но един ден нея я няма…(Видео)


hug lady1

От 2003 г. насам Елизабет Леърд ходи на летището, за да поздрави и почете войниците, които заминават на мисия. 83-годишната дама прегръща всеки войник, преди той да се качи в самолета.

Макар че жестът й е много малък, той има голямо значение за войниците. Със своите прегръдки тази жена им показва своята обич, топлота, уважение и признание преди войниците да тръгнат на мисия, от която може и да не се върнат.

hug lady2

Но когато се връщат, тя отново е там и отново ги прегръща. Елизабет е известна като „дамата с прегръдките“ и за 12-те години, в които тя прегръща войници на летището, възрастната дама е раздала половин милион прегръдки.
Но един ден нея я няма…

hug lady3

Елизабет се бори с рак на гърдата в продължение на 11 години и отново влиза в болница за лечение. Войниците забелязват липсата й и бързо й връщат услугата. Мъжете и жените в униформа посещават жената в болницата и я отрупват с безброй прекрасни прегръдки.

hug lady4

Освен че й дават огромна морална подкрепа, за три дни те събират 70 000 долара, с които да покрият медицинските разходи на Елизабет! Жестът им е повече от трогателен и вдъхновяващ!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)