„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

12 години тази баба прегръща на летището заминаващите на мисия войници. Но един ден нея я няма…(Видео)


Advertisement:

hug lady1

От 2003 г. насам Елизабет Леърд ходи на летището, за да поздрави и почете войниците, които заминават на мисия. 83-годишната дама прегръща всеки войник, преди той да се качи в самолета.

Макар че жестът й е много малък, той има голямо значение за войниците. Със своите прегръдки тази жена им показва своята обич, топлота, уважение и признание преди войниците да тръгнат на мисия, от която може и да не се върнат.

hug lady2

Но когато се връщат, тя отново е там и отново ги прегръща. Елизабет е известна като „дамата с прегръдките“ и за 12-те години, в които тя прегръща войници на летището, възрастната дама е раздала половин милион прегръдки.
Но един ден нея я няма…

hug lady3


Advertisement:

Елизабет се бори с рак на гърдата в продължение на 11 години и отново влиза в болница за лечение. Войниците забелязват липсата й и бързо й връщат услугата. Мъжете и жените в униформа посещават жената в болницата и я отрупват с безброй прекрасни прегръдки.

hug lady4

Освен че й дават огромна морална подкрепа, за три дни те събират 70 000 долара, с които да покрият медицинските разходи на Елизабет! Жестът им е повече от трогателен и вдъхновяващ!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тази майка имаше перфектното семейство. Но един ден взе решение, което промени живота й!

До 1999 г. 30-годишната начална учителка от Тексас Джой има идеален живот, за който човек може само да мечтае. Младата...

Close