Две сестри раждат близнаци в един и същи ден! Историята им е невероятна! (Видео)


sis1

Чудесата се случват навсякъде около нас, при това в моментите, в които най-малко очакваме и когато изглеждат напълно невъзможни, а ние се чувстваме безпомощни. В последните пет Ани и нейният съпруг Джоуби се чувстват точно така – безпомощни и тъжни.

Двойката се жени през 2005 г. и три години по-късно решава да има дете, но тогава започват проблемите. Ани не може да забременее, а лекарите така и не откриват причината за това.

sis2

След многобройни опити и разочарования, Ани и съпругът й разбират, че няма как да имат собствени деца. Виждайки колко тъжни и безпомощни са те, сестрата на Ани, Криси, предлага да им стане сурогатна майка.

Семействата на двете сестри са много близки и дори живеят на една и също улица, през няколко къщи. Криси има двама сина и вижда колко много се измъчва сестра й, затова предлага помощта си.

Лекарите така и не са открили причина Ани да не може да забременее, така имплантират две оплодени яйцеклетки в Криси, но и в Ани. И тогава чудото се случва – и двете забременяват с близнаци, износват ги и ги раждат в един и същи ден!

sis3

Историята на двете сестри е история за безусловната обич в едно семейството и на подкрепата, която близките си оказват.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)