Властите настояват тя да отсече това 110-годишно дърво. Но тя прави ТОВА…(Видео)


tree1

Сара живее в щата Вашингтон и преди години купува къщата си, защото пред нея расте огромно и старо кедрово дърво. Но понеже дървото е на над век, състоянието му постепенно се влошава, клоните му изсъхват и то става опасно. Местните власти настояват Сара да отсече дървото.

Сара не иска да отсече 110-годишното дърво и то просто да се превърне в купчина дървен материал. Това й хрумна една интересна идея! Жената иска да го превърне в…библиотека.

Тя се свързва с Лари Картър, който създава невероятни творения, като ги издълбава от дърво. Мъжът признава, че това е истинско предизвикателство за него, но въпреки това той се залавя със задачата.

tree2

Лари не взима никакви пари за работата си, като моли единствено за дървесината, която остава, докато дълбае причудливите форми в дървото. Накрая той създава нещо уникално и чрез творението си вдъхва нов живот в квартала.
Сара все още тъгува за голямото дърво, но е щастлива, че поне част от него остава там и е готово за един съвсем нов живот! Идеята на Сара е повече от прекрасна. Уверете се сами!

tree2

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)