„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Властите настояват тя да отсече това 110-годишно дърво. Но тя прави ТОВА…(Видео)


Advertisement:

tree1

Сара живее в щата Вашингтон и преди години купува къщата си, защото пред нея расте огромно и старо кедрово дърво. Но понеже дървото е на над век, състоянието му постепенно се влошава, клоните му изсъхват и то става опасно. Местните власти настояват Сара да отсече дървото.

Сара не иска да отсече 110-годишното дърво и то просто да се превърне в купчина дървен материал. Това й хрумна една интересна идея! Жената иска да го превърне в…библиотека.

Тя се свързва с Лари Картър, който създава невероятни творения, като ги издълбава от дърво. Мъжът признава, че това е истинско предизвикателство за него, но въпреки това той се залавя със задачата.


Advertisement:

tree2

Лари не взима никакви пари за работата си, като моли единствено за дървесината, която остава, докато дълбае причудливите форми в дървото. Накрая той създава нещо уникално и чрез творението си вдъхва нов живот в квартала.
Сара все още тъгува за голямото дърво, но е щастлива, че поне част от него остава там и е готово за един съвсем нов живот! Идеята на Сара е повече от прекрасна. Уверете се сами!

tree2


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Две сестри раждат близнаци в един и същи ден! Историята им е невероятна! (Видео)

Чудесата се случват навсякъде около нас, при това в моментите, в които най-малко очакваме и когато изглеждат напълно невъзможни, а...

Close