„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

11 забавни снимки на деца, оставени сами само за няколко минути!


Advertisement:

Всички родители се стремят да не оставят децата си сами за дълго време, защото опасностите дебнат отвсякъде и малчуганите могат да пострадат. Но всички родителите знаят също, че е невъзможно да са постоянно край децата си.

Понякога се налага да оставим децата сами дори и само за пет минути. Но тези пет минути са напълно достатъчни на малките сладури, за да се забъркат в нови неприятности и да създадат пълен хаос.

Какво обикновено се случва в такива мигове? Децата се омазват с масло или лютеница, драскат по стените и мебелите, рисуват върху домашните любимци и какво ли още не! Да, родителите със сигурност не са въодушевени от крайния резултат, но малчуганите са истински щастливи, защото са се забавлявали от сърце!

Представяме ви 11 истински снимки на деца, останали без родителски контрол само за няколко минути. Тази галерия ще ви разсмее от сърце, но и със сигурност ще се зарадвате, че не сте на мястото на тези родители!

Снимки: Интернет

kid1


Advertisement:

kid2

kid3

kid4

kid5

kid6


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Властите настояват тя да отсече това 110-годишно дърво. Но тя прави ТОВА…(Видео)

Сара живее в щата Вашингтон и преди години купува къщата си, защото пред нея расте огромно и старо кедрово дърво....

Close