Този второкласник каза, че е влюбен. Как реагира майка му? Тази история ще ви трогне до сълзи! (Видео)


Повечето родители биха реагирали с почуда и може би неохота, ако 8-годишният им син си има гадже и обяснява, че това е любовта на живота му.

Но Амбър, майката на второкласника Дейвид, е благодарна, че синът й има възможност да изпита едно от най-силните и прекрасни чувства на света. Момчето от Вирджиния се разболява от рак, когато е едва на две години. То преживява две трансплантации, но болестта така и не изчезва.

kidslove1

През март тази година болестта се завръща за четвърти път. Родителите на Дейвид взимат тежкото решение да не подлагат отново сина си на мъчително лечение, а да го оставят да изживее спокойно и щастливо оставащите му дни.

Щом Амбър научава, че синът й си има гадже, тя знае, че това е нещо специално. Дейвид е влюбен в 7-годишната Айла и казва, че тя е любовта на живота му. Амбър се свързва с майката на момиченцето, за да й обясни ситуацията. Жената е съгласна, че между децата има голяма обича, на която те не трябва да пречат.

kidslove2

Амбър разказва, че силните чувства, които изпитва Дейвид, го правят невероятно щастлив и му носят светлина и радост в последните дни от живота му.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)