Внимавайте! Момиче си купи червило от разпродажба и почти се задуши..


След като нанесе новото си червило, Рейчъл Маклафлин от Белфаст, Великобритания, изведнъж загуби цялата чувствителност в долната част на лицето и шията и почти се задушаваше по пътя към болницата.

В петък Рейчъл искаше да изненада приятелите си с новото си супер модерно червило от Кели Дженър, което тя купи от разпродажба в интернет.

На следващия ден, събуждайки се сутринта, Рейчъл се оплака от неразположение и родителите, виждайки отока в долната част на лицето на Рейчъл, веднага извикали линейка. Скоро момичето започнало да се задушава.

„Отначало си помислих, че е от алкохола, но после погледнах устните й и се ужасих …“, – каза Брона Маклалин.

„Бях много уплашена. Не чувствах почти цялата долна част на лицето си, дори шията  … Устните ми продължиха да се надуват. Не можех да се погледна в огледалото: първо, защото бях ужасена, а след това не можех да дишам, „- казва Рейчъл Маклалин.

В болницата лекарите нанасят силен антибиотичен крем на устните на момичето и й дават антихистамини. Само четири дни по-късно кръвното налягане на Рейчъл падна и подуването започна да намалява.

– Не искам да преживява това дори и най-големия ми враг. От този ден блокирах страницата на магазина, откъдето бе купено червилото. Пазете се от фалшификати. Малките спестявания не си заслужават риска … „, – признава Рейчъл Маклаулин.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)