С чорапи ли спиш или ги сваляш? Виж какво разкрива това за теб..


Има два типа хора в света: тези, които дори когато спят, са с чорапи и другите – които предпочитат да са боси. Някои смятат, че е невъзможно да спят, ако краката им са боси, защото им става студено и трябва да скочат от леглото в средата на нощта, за да облекат любимите си чорапи. Други изпитват точно обратното – на тях им е неудобно да спят с чорапи; чорапите ги притискат, горещо им е и чувстват дискомфорт.

Може да си помислите, че и в двата случая това е просто придобит навик, но колегите от „Bright Side“ откриха, че всъщност разкрива много за вас, отколкото бихте могли да си представите.

1.Тези, които спят с чорапи

Ако носите чорапи в леглото, това вероятно е така, защото сте много чувствителни към студа. Ако наистина причината е тази, то тя може да е свързана с различни физически характеристика като тънка кожа или бавен метаболизъм. Хората с бърз метаболизъм постоянно чувстват, че им е горещо и, че се потят, докато на онези с бавен метаболизъм и забавена циркулация на кръвта им е студено през цялото време.

Хората, които чувстват нужда да спят с чорапи, обикновено търсят защита. Ако сте едни от тях, вероятно обожавате уютните места и имате нужда от приятели и човек, с който да създадете наистина близки отношения. Вие сте много чувствителни и нямате против да споделяте личното си пространство – прегръдките и гушкането ви правят щастливи.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)