Най-накрая разкриха, кога са най-щастливите и най-трудните години от брака.. Къде се намирате в момента


Не всички двойки осъзнават, че усилията и на двамата партньори са необходими в семейния живот. Според тези данни 950 000 бракове в Европа (от 2,1 милиона) в крайна сметка приключват с развод. Изследване проведено от  адвокатската фирма Слейтър и Гордън идентифицира коя е най-щастливата и коя е най-трудната година в брака.

Днес ще ви посочим факторите, които могат да станат причина за развод.

3 Години

Има мнение, че любовта живее само 3 години. След това връзката или се разпада, или влиза в капана на рутината. В действителност след 3 години съвместен живот хората стават по-склонни да възприемат слабостите на партньора си и се чувстват по-комфортно един с друг.Също така най-често третата година на брака е тази, в която партньорите решават да имат дете. С това връзката им става още по-силна. И тъкмо третата година от брака се смята за най-щастливата.

5 Години

Първите реални проблеми обикновено започват през петата година от семейния живот. В този период децата са още малки и изискват много грижи. Трудно е да съчетава гледането на дете с работата, домакинството и всички останали всекидневни проблеми. Най-често след петата година двойките започват да мислят за развод и да търсят адвокати. Смята се, че петата година е най-трудната.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)