Съвети, които ще ти помогнат да подредиш правилно масата по етикет!


Тъй като животът е станал твърде забързан, сме склонни да пренебрегваме основните принципи на живота ни. Подреждането на масата правилно преди хранене е едно такова нещо, което буквално остана в миналото. Също така често забравяме начина, по който трябва да бъдат подредени нашите маси, защото тази традиция е изчезнала.

Така че не се притеснявайте, ако не сте запознати с това умение. Следните съвети ще ви помогнат да станете професионалист в подреждането на масата.

1.Маса за закуска

Тази маса трябва да включва чаша и чинийка за всякакви горещи напитки, които планирате да сервирате заедно с висока чаша за сок или шейкове.

Салфетките трябва да бъде сгънати в триъгълна форма и да ги поставите от лявата страна на масата, заедно с вилицата и чашата с чинията, заедно с ножа и лъжицата.

2.Маса за обяд

Започнете като поставите основната чиния в центъра на масата със салфетката с вилица и лъжица от лявата страна на чинията. Малка лъжица и нож да се поставят от дясната страна на чинията. Салфетката се сгъва в правоъгълна форма. Трябва също така да има салатна чиния или една за сос и десертна чиния или малка купа, независимо кое от тях отива с вашия десерт.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)