Тази майка кърми новороденото си дете. Но ако се вгледате по-внимателно, ще разберете нейната разтърсваща история!


1

Наглед това е една най-обикновена снимка на майка, която кърми новороденото си дете – трогателен и много емоционален кадър. Но ако се вгледаме по-внимателно, ще видим и нещо друго.

Това е 31-годишната Сара. Докато е бременна в 20-тата седмица, младата жена е диагностицирана с рак на гърдата, трети стадий. Лекарите я оперират и започват курсове химиотерапия, за да спрат болестта. През цялото това време бебето е в утробата й.

Когато мъничето се ражда, Сара моли фотографката Кейт Мъри да направи уникални снимки как тя кърми новороденото си бебе след преживяваната операция и химиотерапия.

По-късно Сара публикува снимките, които са уникални и разтърсващи, защото иска да даде кураж на други жени в нейното състояние и да им покаже, че не трябва да се предават.

11138644_10153296644614614_7180811964333875173_n

Самата Сара не издържа на огромните емоции и се разплаква, докато кърми сина си. Снимките носят изключителен заряд и емоция, и са наистина вдъхновяващи!

За щастие, и Сара и бебето са добре след проведеното лечение и майката се радва на новороденото и на другите си две деца!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)