Отвън прилича на обикновен автобус, но почакайте да го видите отвътре! Невероятно!


h1

Отвън това прилича на по-луксозен и лъскав автобус, но вътре се крие невероятна изненада, защото това всъщност е малко моторизирано жилище на колела!

Подвижното жилище се казва Allegro Breeze и олекотена каравана, която имат много добра маневреност и се управлява изключително лесно и безпроблемно.

h2

Вътре обаче превозното средство представлява напълно оборудвано жилище, което предлага всички нужни удобства, включително спалня, кухня, баня и тоалетна, всекидневна и т.н. В интериора са използвани ЛЕД светлини и модерни акценти, които допринасят за съвременния вид на жилището.

h3

Прозорците се оборудвани със специални капаци от фибро стъкло, които осигуряват оптимална защита при неблагоприятни климатични условия. Моторизираният дом има и прозрачен покрив, а върху него може да се затвори плътен капак, през който не прониква светлина.

h5

Макар и с малка площ, това жилище на колела е идеално решение за хора, които не обичат да се застояват на едно място, а предпочитат да пътуват всеки ден и да виждат нови места.

h6

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)