Това 16-годишно момиче си изкара 50 000 паунда само за няколко месеца! Ето как го направи!


Бо Джесъп е момиче от Англия, което успяло да спечели 50 хиляди паунда. Постигнала невероятната печалба за тийнейджърските си години като е създала уебсайт, и то не какъв да е, ами сайт, който помогнал на 220 хиляди китайски двойки и родители да изберат английско име за своето дете.

momiche

lifebg.net споделят, как 16-годишната ученичка използвала 1 500 паунда заем, за да създаде и осъществи своя проект. Баща й Пол не се поколебал и ѝ помогнал с парите. Той е бизнесмен и собственик на компания за играчки.

Всичко тръгва от един от партньорите на Пол, който е с китайски произход. Той помолил тийнейджърката да му предложи хубаво британско име за сина си. Китаеца умишлено се доверил на момичето, защото много китайци кръщавали децата си с безумни имена, поради това че незнаят какво точно означават и олицетворяват, като например Ролекс или Гандалф.

А родителите с китайски произход искат децата им да носят английски имена, за да могат да бъдат приети по- лесно в чуждестранните университети .

sait

Бо е учила мандарин в училище. Създала е база данни от различни имена и ги превела на китайски език. Родителите плащали по 60 пенса за име. Давали определени характеристики и Бо от своя страна им предлагала по 3 варианта, от които трябва да си изберат едно.

Определено си личи, че детето има бизнес нюх, също като баща си!

 

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)