13 Вдъхновяващи Истории За Успешни Бизнеси, Започнали В Гаражите


Колкото и невероятно да ви се струва, някои от най-успешните марки, корпорации и музикални групи са започнали съвсем скромно – в гаража на малка група отдадени ентусиасти.

Днес ще ви разкажем някои от тези успешни истории, за да те насърчим да следваш мечтите си и да не се отказваш по пътя си към целта. Запомни, че най-важни са идеите, отдадеността и куража ти.

1.Amazon

В зората на Интернета, през 1994 г., Джеф Безос основава своята онлайн книжарница. По това време офисът на компанията е в гаража му, а за бюро му служи… една стара врата! Днес „Амазон” е най-големият онлайн магазин. Благодарение на главоломния си успех, Джеф Безос може да си позволи собствена фирма за космически летателни апарати, наречена Blue Origin.

2.Apple

Стив Джобс и Стив Возняк обединяват усилия, за да създадат своите първи компютри в гаража на семейство Джобс. През 2017 г. компанията ще завърши строежа на новата си централа – футуристична сграда с обща площ 185 806 кв.м. Тя трябва да побере 13 000 служители.

3.Disney

Рой и Уолт Дисни правят първия си анимационен филм в гаража на чичо им. Днес „Дисни” е най-големият медиен конгломерат, който продуцира филми, сериали и притежава няколко тематични парка.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)