(ВИДЕО)Този БЕЗДОМНИК спаси момиче, което беше нападнато в ОПИТ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ!


Спасителят на момиче
Спасителят на момиче в метрото на Ню Йорк

Маурис Озбърн не може да повярва, че всички хора просто са стояли и са ледали. 37-годишният мъж пътувал с влак номер 3 в Ню Йорк, когато чува писъците на жена. Някой се опитва да я насили. „Точно, когато чух, че тя вика за помощ, просто реагирах. Щеше ми се кондукторът да спре, но влакът тръгна.“ Озбърн не се примирява и не оставя нещата така. Той намира силите и дърпа нападателя, за да го раздели от момичето.

Тук той демонстрира на репортера как го е направил!

Мъжът, с който Озбърн се сблъсква е идентифициран като Алваро Деника на 40 години. Според властите, Деника се размотавал около последния вагон на влака преди да последва 28-годишната към нейната кола. Когато видял перфектната възможност, той се хвърлил върху нея.

За щастие помощта е на път!

Само няколко мига по-късно, Деника е изкаран от влака и е на улицата. Жената, която остава неидентифицирана, отива с ОЗбърн в полицията, за да пусне жалба срещу мъжа, който я е нападнал. По време на схватката, Озбърн получава сериозен удар, след който трябва да му направят 6 шева. Озбърн е бездомен, живее в приют докато се изучава. Той иска да стане медицински асистент, за да помага на хората. Той казва „Обичам да го правя, чувствам се полезен!“.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)