17 Интелигентни Начина Да Се Сдобиете С Най-Съблазнителните Устни!


Ние винаги търсим начини да помогнем на дамите да се чувстват по-красиви и привлекателни. Ето защо споделяме тези 17 трика, които ще ви помогнат да направите устните си красиви и здрави и то с минимални разходи.

 1. Балсам за устни , когато се слага преди да сложите червило или блясък за устни, служи като прекрасна основа за червило. Той също омекотява устните ви.
 2. Ако се притеснявате, че цветът на червилото е прекалено ярък, първо сложете само  тънък слой. После с много внимателни движения го разнесете по повърхността на устните си.
 3. За да накарате устните ви да изглеждат по-пълни, нанесете 2 слоя червило: по-тъмно по цялата повърхност на устните и по-лека, само в средата на устните. Сега ги съберете заедно.

 1. Искате ли  матирана сянка за устните си? Нанесете тънък слой от полупрозрачен прах върху горната част на червилото си и го оставете за минута. Сега отстранете излишъка.
 2. Нямате червило под ръка и това е извънредна ситуация? Смесете малко вазелин със сенки за очи и го нанесете с пръсти на устните си.
 3. За да сте сигурни, че не правите грешка при използването намолив за устни, купете го с червилото, с което ще се използва, за да можете да сте сигурни, че цветовете съвпадат.
 4. Изчертаването на точна линия с подложка за устни ще бъде по-лесно, ако залепете леко върха, като използвате тъкан или памучен тампон.
 5. Няколко различни цвята за устни, които не харесвате, могат да ви дадат изцяло нов нюанс, ако се смесят заедно, когато се сложат на устните ви.
 6. Използвайки омбрената техника, направете ъглите и ръбовете на устните си по-тъмни, отколкото центъра. Преходът от светло към тъмно трябва да бъде много мек.
 7. За да направите устните си нежни и меки , редовно ги масажирайте с четка за зъби.

 1. Можете да направите тънките устни изглеждат по-пълни, като използвате гланц за устни само в центъра на устните си.
 2. Гланцът за устни няма да се размаже или разтече, ако нанесете тънък слой от полупрозрачен прах върху него. Попийте със салфетка след това.
 3. Нанесете малко хайлайтър в центъра на устните си, за да получите този „естествен блясък „.
 4. Начертайте линия, леко над естествения ръб на устните си, като използвате молив за устни, и попълнете с червило. Това наистина помага да подчертаете устните си.
 5. Освен ако не се изисква от цялостния стил на грима, от който се нуждаете, избягвайте да използвате тъмни нюанси на червилото. То стеснява устните ви.
 6. Когато използвате ярко червило или блясък на устни, обърнете внимание на посоката, в която го нанасяте на устните си: трябва да започнете от центъра към ъглите. Това ще помогне на устните ви да блестят и да изглеждат по-пълни.
 7. Искате ли естествени розови устни ? Смесете някаква пилинг маска с цвят на храната и нанесете сместа на устните си. След като изсъхне (в рамките на 10 минути), просто започнете да го пилинг от единия ъгъл, след което махнете напълно маската.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)